Franciza BCaffe

Conceptul B-1870 Caffe

Fiecare coffee to go B-1870 Caffe îți oferă sentimentul unei cafenele clasice italiene prin atmosfera creată cu ajutorul aromei cafelei proaspăt măcinate, design ului unic, culorilor, decorurilor, și mai ales a dedicării și pasiunii fiecărui barista în prepararea gustului autentic a espresso ului Italian.

1Misiunea B-1870 Caffe

Răspândirea aromei autentice a espresso ului italian, pentru gusturile celor mai pretențioși, respectând în mod fidel principiile vechi ale tradiției și a standardelor de calitate și durabilitate.

2Viziunea B-1870 Caffe

Creșterea prezenței francizei B-1870 CAFFE la nivel național, oferirea de produse inovatoare, menținerea calității ridicate a produselor, respectând tradițiile italiene de prăjire, pentru a deveni un punct de referință pentru excelența în espresso ul italian.

3Partenerul ideal

Este foarte important pentru noi să atragem Parteneri care rezonează cu noi, să fie unul dintre noi, să fie ca noi. Să împărtășească pasiunea, viziunea și obiectivele noastre si să fie pregătit să descopere “aroma autentică a espresso ului Italian”.

Investiții

Donald Trump spunea, cu mult timp înainte să ajungă președinte al Statelor Unite ale Americii, că “atâta timp cât te gândești oricum, gândește-te mare”, și exact același lucru vrem să-l gândească și Partenerul nostru ținând cont că redevența lunară este de 6% din venituri, costul pentru crearea unei locații în franciză începe de la 22.000 euro fară tva, cu o suprafață necesară unui coffee to go cuprinsă între 7 mp și 20 mp și cu un randament al investiției cuprins între 12 luni și 18 luni pentru un contract cu o durată minimă de 36 luni.

suport

Pentru că succesul Partenerilor noștri este și succesul nostru, oferim disponibilitate permanentă, tot suportul și know-how ul nostru, începând cu prima etapă a francizei, și anume găsirea celei mai bune locații pt coffee to go ul francizatului și terminând cu consilierea în alegerea angajatului ideal.

suport

Deasemenea oferim Partenerului nostru asistență în alegerea spațiilor corecte, training pentru personal atât la centrul nostru de pregătire cât și în locația Partenerului, logistică specializată pentru o aprovizionare promptă, prețuri preferențiale pentru maximizarea profitului Partenerului, suport înainte și după deschiderea francizei, plan de marketing pe termen scurt și lung și controlul periodic al calității produselor prin personal specializat B-1870 CAFFE.

espressor

Marca Espressoarelor utilizate de B-1870 CAFFE este CARIMALI BUBBLE, import Italia. Bubble este noul espressor de cafea semiautomat, dezvoltat cu caracteristici de înaltă calitate, ce se identifică prin laturi și grupuri în formă rotundă, ceea ce îi conferă un design unic, deosebit, modern și atrăgător.

râșniță

B-1870 CAFFE utilizează râșnițe de cafea electronice marca FIORENZATO model F64E ce utilizează afișaje touchscreen cu tehnologia CapSense.

Calitatea unei cafele bune provine dintr-o serie de operațiuni printre care măcinarea are un rol important. Râșnița de cafea reprezintă, prin urmare, pentru operator unul dintre instrumentele fundamentale, a căror structură trebuie să răspundă pentru a determina caracteristicile care sunt robustețe, rezistență și funcționalitate.